Nemocnica pri Moste lásky

Ivo Engler

SVK Slovensky Vydavateľstvo SSS2019/05

Obrázok nedostupný: Kniha: Nemocnica pri Moste lásky - Ivo Engler
Katalógové číslo: 362687 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nemocnica pri Moste lásky

Ivo Engler (1931 - 2017), povolaním lekár, sa narodil v Trenčíne a žil v Salzburgu. Na Slovensku sa predstavil románmi s autobiografickými črtami: Doktor (1995), Zlatá klietka (1996) a Tara (1997),v ktorých sleduje osudy slovenského emigranta Milana Wernera.
V Nemocnici pri Moste lásky (1999) približuje peripetie mladého lekára v cudzej krajine po opustení republiky, matky, priateľky. Po prekonaní prvých úskalí sa mu podarí zamestnať vo významnej viedenskej nemocnici, kde si v kolektíve rakúskych kolegov i kolegov-utečencov hľadá svoje miesto a usiluje sa presadiť. Autor si pri vykladaní o zdraví a úrazoch, láske a nenávisti, nádeji a zúfalstve zachováva zmysel pre humor, zamýšľa sa nad zmyslom jestvovania človeka, no dôležitú úlohu zohráva aj hľadanie ozajstného citu, ktorému sa však Dr. Milan Werner neoddá a do posledných chvíľ vzdoruje akejkoľvek totalite i osobnostným kultom.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
362687
Názov
Nemocnica pri Moste lásky
EAN/ISBN
9788080610533
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Ivo Engler
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
120
Rozmer
125×205 mm
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nemocnica pri Moste lásky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.