Ruský jazyk pre 5. ročník ZŠ

Kniha: Ruský jazyk pre 5. ročník ZŠ - 10. vydanie - Elena Kováčiková
Katalógové číslo: 362511 viac »
5,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ruský jazyk pre 5. ročník ZŠ

Učebnica môže byť používaná pri vyučovaní začiatočníkov na všetkých typoch škôl a jazykových kurzoch. Sú v nej zohľadnené všetky aspekty vyučovania ruského jazyka, ktorý sa vyznačuje odlišným grafickým systémom. Osvojenie tlačenej a písanej azbuky technikou čítania a písania jednou z hlavných úloh vyučovania. Obsah učiva je sprístupnený jednoduchými spôsobmi a postupmi po malých krokoch, aby sa rozvíjali rozumové schopnosti žiakov, ich prirodzený sklon ku hre a súťaživosti, podnecovali ich záujem o učenie a pomáhali zefektívňovať výsledky učebného procesu. Tematické zameranie textov je pestré, zodpovedá témam na rozvoj reči stanoveným učebnými osnovami a rešpektuje požiadavky komunikatívnosti. Učebný komplex (učebnica, pracovný zošit a audionahrávka - CD) je vypracovaný v súlade so Štátnym vzdelávacím programom a s učebnými osnovami.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
362511
Názov
Ruský jazyk pre 5. ročník ZŠ
EAN/ISBN
9788010034963
Forma
Brožovaná
Poznámka
10. vydanie
Autor
Elena Kováčiková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
120
Rozmer
168×233
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ruský jazyk pre 5. ročník ZŠ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.