Roselle Pes, ktorý ma zachránil

Skutočný príbeh výnimočného muža a jeho psa

Michael Hingson; Susy Flory

SVK Slovensky MOTÝĽ2019/05

Kniha: Roselle Pes, ktorý ma zachránil - Skutočný príbeh výnimočného muža a jeho psa - 1. vydanie - Michael Hingson; Susy Flory
Vodiaci pes vyvedie svojho pána z rúcajúcich sa dvojičiek
Katalógové číslo: 359854 viac »
Kolekcia titulov: Psy - naši miláčikovia a hrdinovia

Psy - naši miláčikovia a hrdinovia

Každý pozná i súhlasí s výrokom, že pes je najlepší priateľ človeka.Naši štvornohí priatelia sú inteligentné a statočné… Zistiť viac...
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Roselle Pes, ktorý ma zachránil

Skutočný príbeh výnimočného muža a jeho psa

Skôr, ako sa začítate do tohto výnimočného skutočného príbehu, zatvorte na chvíľku oči a predstavte si, že ste od narodenia nevidiaci a kráčate životom ponorení v tme. A teraz si predstavte, že sa 11. septembra 2001 nachádzate na 78. poschodí Svetového obchodného centra v New Yorku, do ktorého narazí unesené lietadlo. Pri sebe máte len svojho vodiaceho psa a ste úplne odkázaní na jeho pomoc.

Príbeh neobyčajného Michaela Hingsona a jeho vernej a odvážnej sprievodkyne Roselle roky dojíma ľudí po celom svete. Pri čítaní tejto knihy aj vy budete kapitolu po kapitole strácať reč a žasnúť nad putom, ktoré spája človeka a psa v tom najkrajšom zmysle slova. Precítite, aké je to poslepiačky zísť sedemdesiatosem poschodí, uniknúť smrti v rúcajúcich sa dvojičkách a skrývať sa v podzemnej stanici metra. Beznádejne sa zamilujete do pojašenej Roselle, ktorá sa síce panicky bojí búrok, no i tak bojuje, aby svojho ľudského priateľa dostala v ohlušujúcom rachote rúcajúcich sa veží do bezpečia. Do Roselle, ktorá za svoj hrdinský čin dostala mnohé celosvetovo uznávané ocenenia a prísľub, že jej meno už nikdy nedostane žiaden vodiaci pes, pretože „Roselle je len jedna“.

Začítajte sa do príbehu muža, ktorí nikdy nedovolil, aby mu jeho slepota zabránila naplniť svoje sny, a Roselle, ktorej oddanosť a odvaha im obom zachránila život.

Michael Hingson – narodil sa ako nevidiaci, no už ako malý chlapec brázdil sám na bicykli ulice mestečka Palmdale. Neskôr získal vysokoškolský diplom z fyziky, oženil sa a dlhé roky pracoval ako regionálny manažér predaja v New Yorku. V súčasnosti žije s manželkou Karen v oblasti San Francisco Bay aj s ich dvoma vodiacimi psami, Africou a Fantasiou, a s kocúrom Sherlockom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
359854
Názov
Roselle Pes, ktorý ma zachránil
Podnázov
Skutočný príbeh výnimočného muža a jeho psa
EAN/ISBN
9788081641831
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michael Hingson; Susy Flory
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
222
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Roselle Pes, ktorý ma zachránil zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.