Španělsko-český právnický a ekonomický slovník

Jiří Brynda

CZE Česky LINDE2007/11

Kniha: Španělsko-český právnický a ekonomický slovník - Jiří Brynda
Katalógové číslo: 35945 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Španělsko-český právnický a ekonomický slovník

Tento dosud nejrozsáhlejší španělsko–český slovník z oblasti práva a ekonomie na našem trhu obsahuje na 50 000 výrazů a slovních spojení a 115 000 jejich českých ekvivalentů. Španělština je úředním jazykem ve 21 zemích světa, proto se autor musel vypořádat s rozdíly v právních systémech i lexikální různorodostí, takže slovník obsahuje významy evropské i americké španělštiny. Náplní slovníku je terminologie občanského, obchodního, pracovního, trestního, správního, finančního i mezinárodního práva včetně práva Evropské unie, a dále pojmy z vnitřního a mezinárodního obchodu, bankovnictví, pojišťovnictví, účetnictví, dopravy, marketingu a reklamy. Nedílnou součástí díla je všeobecná slovní zásoba a ustálené výrazy používané v současné politice a žurnalistice. Slovník je určen pro překladatele a tlumočníky, právníky, úředníky veřejné správy, manažery, obchodníky, ekonomy, studenty a učitele, ale i pro širokou veřejnost, která přichází do styku s odbornou španělštinou.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
35945
Názov
Španělsko-český právnický a ekonomický slovník
EAN/ISBN
9788072016693
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jiří Brynda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/11
Edícia
Odborné slovníky
Rozsah
704
Rozmer
115×210×40
Hmotnosť
0,84
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Španělsko-český právnický a ekonomický slovník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.