How to Photograph Absolutely Everything

Tom Ang

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: How to Photograph Absolutely Everything - Tom Ang
Katalógové číslo: 357180 viac »
27,66

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: How to Photograph Absolutely Everything

This practical guide will teach you how to take the best possible photo in any situation imaginable with clear step-by-step guidance from expert photographer, Tom Ang. Full of essential advice, hints, and tips, How to Photograph Absolutely Everything gives you straightforward instructions on what equipment you will need, the best approach for each subject, how to compose your shot and find the right light, and how to frame your shot effectively. Checklists offer you guidance on getting results and "tricks of the trade" show you how to turn a good picture into a great one.From still-life to sports photography, cityscapes and landscapes, and tackling children's parties to capturing the magic of seasonal celebrations, How to Photograph Absolutely Everything is the essential guide to improving your digital photography skills and getting the most out of your camera.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
357180
Názov
How to Photograph Absolutely Everything
EAN/ISBN
9780241363584
Forma
Tvrdá
Autor
Tom Ang
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
270 x 227 mm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
How to Photograph Absolutely Everything zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.