Odkaz Stiega Larssona

Po stopách vraždy Olofa Palmeho

Jan Stocklassa

CZE Česky Kontrast2019/02

Kniha: Odkaz Stiega Larssona - Po stopách vraždy Olofa Palmeho - Jan Stocklassa
Katalógové číslo: 355348 viac »
19,51

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Odkaz Stiega Larssona

Po stopách vraždy Olofa Palmeho

Deset let po smrti Stiega Larssona, autora slavné severské krimi série Milénium, se poprvé otevřel jeho osobní archiv, do té doby po mnoho let zapomenutý. Poté, co do něj získal přístup, objevil novinář Jan Stocklassa dvacet kartonových krabic s dokumenty vztahujícími se k neznámu projektu, jemuž se Larsson věnoval – šlo o důkladný výzkum a vyšetřování atentátu na známého švédského premiéra Olofa Palmeho.

Palme, jeden z nejkontroverznějších a zároveň nejrenomovanějších evropských politiků, byl 28. února 1986 zastřelen v ulicích Stockholmu. Pachatel nebyl nikdy dopaden a okolnosti jeho vraždy zůstávají dodnes neobjasněny.

Informace a indicie, které Stocklassa v dokumentech nalezl, vypovídají o Larssonově teorii, jak bylo ve skutečnosti zorganizováno zabití Olofa Palmeho. Teorii, v níž vystupují lidé, kteří by klidně mohli být fiktivními postavami v jednom z jeho románů. V jeho kriminálních příbězích však můžeme rovněž rozpoznat reálné lidi, jejichž aktivitami se během svého pátrání zabýval. Jde o důkaz, že představy mají velmi často blízko k pravdě.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
355348
Názov
Odkaz Stiega Larssona
Podnázov
Po stopách vraždy Olofa Palmeho
EAN/ISBN
9788075850010
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jan Stocklassa
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/02
Rozsah
424
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,59
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Odkaz Stiega Larssona zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.