Faraonova šifra

Kniha: Faraonova šifra - 1. vydanie - Douglas Preston, Lincoln Child
Katalógové číslo: 354730 viac »
15,10

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Faraonova šifra

Na konci dobrodružné cesty čeká poklad. Nebo smrt… Smrtelně nemocnému Gideonu Crewovi se krátí čas, lékař mu dává nejvýš dva měsíce života a doporučí mu, aby si z nich užil každou minutu, každý okamžik. Ale co si má špičkový odborník a dobrodruh Crew počít, když firma Efektivní odstranění technických problémů, pro niž pracoval, končí svou činnost a její majitel už před časem přestal zaměstnancům platit? Gideon ani jeho kolega, také propuštěný Manuel Garza, si nechtějí nechat líbit, aby je bývalý zaměstnavatel Eli Glinn jen tak hodil přes palubu. Když si z firmy odnášejí své věci, náhodou si všimnou, že Glinnův počítač právě dokončil luštění šifry na starověkém disku z Faistu. Výsledný soubor z počítače získají a zjistí, že obsahuje mapu. Inženýr Garza je přesvědčený, že tajemné údolí kdesi v Egyptě, o němž se vyluštěná zpráva zmiňuje, ukrývá zlatý poklad. Gideona žene už jen touha po dobrodružství. A těch oba na své výpravě zažijí opravdu mnoho.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
354730
Názov
Faraonova šifra
EAN/ISBN
9788075951762
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Douglas Preston, Lincoln Child
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Rozsah
296
Rozmer
154×216×37 mm
Hmotnosť
0,49
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Faraonova šifra zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.