Language Instinct

Kniha: Language Instinct - 1. vydanie - Steven Pinker
Katalógové číslo: 352761 viac »
21,04

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Language Instinct

How do babies learn to speak? Why are there so many languages? Do we think in our mother tongue? Who decides what's correct English? How did language evolve? In this landmark book, Pinker explains the mysteries of language within a coherent theory- that language is an adaptation for communication. 'Dazzling . . . Pinker's big idea is that language is as innate to us as flying is to geese . . . Words can hardly do justice to the superlative range and liveliness of Pinker's investigations.' Independent 'Reading Steven Pinker's book is one of the biggest favours I've ever done my brain . . . exhilaratingly brilliant.' Richard Dawkins 'An extremely valuable book.' Noam Chomsky 'Brilliant.' Observer Now with a new afterword
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
352761
Názov
Language Instinct
EAN/ISBN
9780141980775
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Steven Pinker
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
528
Rozmer
198×130×25 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
4%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Language Instinct zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.