Čárymáryfučpunč

Michael Ende

SVK Slovensky IKAR2018/11

Kniha: Čárymáryfučpunč - 1. vydanie - Michael Ende
Katalógové číslo: 346742 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čárymáryfučpunč

Je Silvester, päť hodín popoludní, ale vo vile Zlý sen sa nikto nechystá na oslavy. Čarodejnícky radca Belzebub Luhárovič a jeho teta Tyrania Upírová, špecialistka na financie, majú problémy. Rok sa končí, a keď do polnoci nesplnia plán zlých skutkov, ktorými sa zaviazali svojmu pekelnému zamestnávateľovi, odvolá ich z funkcií. Existuje jediná záchrana ? uvariť a vypiť zázračný elixír, čiže najstaršiu čaromoc celého vesmíru, ktorý plní vyslovené priania. No platí to len v noci na Silvestra, lebo vtedy majú všetky želania celkom zvláštny účinok. Maestro a madam striga sa teda v laboratóriu dajú do roboty. Tajnú alchymistickú procedúru však pozorne sledujú aj dvaja superšpióni, ktorých vyslala Najvyššia rada zvierat: lenivý kocúr a zároveň komorný spevák Mňaurízio di Mňauro a namyslený krkavec Jakub Krákor. Podarí sa tejto svojráznej dvojici zachrániť planétu? A aké priania nakoniec vyplní čárymáryfučpuč? Dielo svetoznámeho spisovateľa detskej fantasy literatúry vychádza vo vynikajúcom slovenskom preklade po prvý raz.

Pre deti od 10 rokov

Preložila Elena Flašková. Ilustroval Martin Kellenberger.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346742
Názov
Čárymáryfučpunč
EAN/ISBN
9788055163536
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michael Ende
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
192
Rozmer
290×210×12 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Čárymáryfučpunč zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.