Priepasť + Motivačný zápisník

Jozef Karika

SVK Slovensky IKAR2018/10

Kniha: Priepasť + Motivačný zápisník - 1. vydanie - Jozef Karika
Kniha, ktorá vás chytí a strhne
Katalógové číslo: 346338 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Priepasť + Motivačný zápisník

Bývalý lezec trpiaci panickým strachom z výšok narazí na legendu o skalnej plošine v Tatrách, kde neznáma sila núti ľudí, ktorí tam zablúdia, skočiť do priepasti a zabiť sa. Nezvyčajné množstvo smrteľných nehôd v tejto oblasti mu nedá spávať. Rozbehne pátranie na vlastnú päsť, lenže skutočnosti, ktoré odhalí, sa vymykajú ľudskej predstavivosti a chápaniu. Za svoju zvedavosť kruto zaplatí – sám sa ocitne na hrane priepasti.

Je stará legenda horských vodcov o nadprirodzenej sile zhadzujúcej ľudí do hlbín iba strašidelná fáma, alebo obsahuje zrnko pravdy?

Nová nebezpečná kniha od autora fenomenálnej Trhliny – majstra strachu Jozefa Kariku, ktorá vás chytí a strhne. Do priepasti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346338
Názov
Priepasť + Motivačný zápisník
EAN/ISBN
9788055164014-K
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jozef Karika
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
272
Rozmer
200×125×25 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Nešlo o prvoaprílový žart. Bohužiaľ. Najprv som si myslel, že nás chcú Mirovi kolegovia popreháňať, že si chcú vystreliť z bažanta, ktorého iba nedávno prijali medzi seba.

„Kúsok pred Szontaghovým plesom?“ uistil sa Miro a pozrel na blankytnú oblohu. Napäto počúval, mobil pritlačený na ucho. Po chvíli prikývol, rozlúčil sa, ukončil hovor.

„Ideme?“ opýtal som sa, akoby mal kamarát na výber.

„Jasné, že ideme!“

Videl som na ňom, ako mu stúpol adrenalín. Lichotilo mu, že sa zúčastní ozajstnej akcie. Zatiaľ ich veľa nezažil, nanajvýš dve či tri.

Potriasol som hlavou. „V poriadku.“

Napokon, nič iné mi nezostávalo. Sám by som sa na Sennú kopu, náš pôvodný cieľ, aj tak neodvážil. Hlavne nie teraz. Veď v Tatrách sa ešte stále hovorilo o neobvyklej sérii tragických úmrtí spred troch mesiacov. V priebehu niekoľkých dní, od konca decembra do začiatku januára, tu na rôznych miestach utrpelo smrteľný úraz až sedem turistov a horolezcov. Ďalších šesť sa ich v rovnakom čase zabilo na poľskej strane.

Naozaj čierna séria.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Priepasť + Motivačný zápisník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.