Na Vianoce mi nevolajte

Michal Slanička

SVK Slovensky MOTÝĽ2018/11

Kniha: Na Vianoce mi nevolajte - 1. vydanie - Michal Slanička
Vianočný príbeh, ktorý chutí a vonia
Katalógové číslo: 346135 viac »
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Na Vianoce mi nevolajte

Maruška je ako prskavka. Na pódiu spievajúc ľudové piesne žiari, v súkromí niekedy prská. Svojho Adama miluje rovnako ako Vianoce. Dala mu už všetko, čo žena dokáže mužovi dať! Lásku, pozornosť, inšpiráciu, opateru. Jedno mu však doteraz dať nedokázala. Dieťa! A pritom už skúsila všetko. Každý pokus sa však skončil jednou čiarkou na tehotenskom teste. Už zostáva len posledná možnosť. Využije ju? Alebo sa premení na prskavku, ktorá naveky zhasne? 

Čo všetko sa môže stať, keď si na tri dni vypne mobilný telefón? Sústredená na jediný problém prestáva vnímať všetkých, ktorí jej boli doteraz vzácni. A to všetko na pozadí vianočných zvykov, ktoré síce moderná doba zmenila ale nič im neubrala na príťažlivosti. 

Na Vianoce mi nevolaj! Pečiem. – vianočný príbeh, ktorý chutí a vonia. Súčasťou knihy je aj príloha s fotografiami a receptami na tradičné vianočné a novoročné pochúťky, ktoré autor tým najpríjemnejším spôsobom zakomponoval do deja románu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346135
Názov
Na Vianoce mi nevolajte
EAN/ISBN
9788081641640
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michal Slanička
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
216
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na Vianoce mi nevolajte zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.