Moje najlepšie FIT jedlá

Viac ako 140 receptov na zmenu stravovacích návykov a zdravší život

Lucia Súkeníková

SVK Slovensky IKAR2019/01

Kniha: Moje najlepšie FIT jedlá - Viac ako 140 receptov na zmenu stravovacích návykov a zdravší život - 1. vydanie - Lucia Súkeníková
Katalógové číslo: 345686 viac »
12,54

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Moje najlepšie FIT jedlá

Viac ako 140 receptov na zmenu stravovacích návykov a zdravší život

Chcete sa zdravo stravovať a cítiť sa po jedle dobre? Potom je táto kniha určená pre vás. Je vhodná pre všetkých, ktorí žijú hekticky, no odmietajú sa stravovať vo fastfoodoch, pre športovcov, ľudí s potravinovými intoleranciami, tehotné ženy i ženy po pôrode. Vďaka nej sa presvedčíte, že aj zdanlivo jednoduché a obyčajné jedlo môže byť veľmi chutné a že na to, aby ste sa cítili fit, nepotrebujete minúť veľa peňazí.

V knihe nájdete recepty na celý deň od raňajok až po večere. Mnohé jedlá sú vhodné i na prenášanie do práce. Takéto stravovanie má veľa výhod: je lacnejšie ako stravovanie v reštauráciách, viete, čo jedlo skutočne obsahuje a v prípade potravinových alergií sa nemusíte obávať neželanej reakcie.

Moje najlepšie fit jedlá predstavujú zdravšie alternatívy tradičných receptov, ale aj úplne nové, ktoré sa tradičnými ešte len stanú. Recepty sú vhodné pre celú rodinu, ich prednosťou je: rýchlosť a jednoduchosť prípravy, dostupnosť použitých surovín, lokálnosť a sezónnosť surovín.

Od známej slovenskej foodblogerky, vynikajúcej kuchárky a experimentátorky, autorky úspešných kuchárskych kníh Moje skvelé jedlo, Moje skvelé koláčiky a Recepty našich starých mám Photos © 2018 by Lucia Súkeníková

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
345686
Názov
Moje najlepšie FIT jedlá
Podnázov
Viac ako 140 receptov na zmenu stravovacích návyko
EAN/ISBN
9788055162201
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lucia Súkeníková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/01
Rozsah
224
Rozmer
230×180×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Moje najlepšie FIT jedlá zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.