Vábenie ostrova

Kniha: Vábenie ostrova - 1. vydanie - Tamara McKinley
Katalógové číslo: 338421 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vábenie ostrova

Rodinné romány austrálsko-britskej autorky Tamary McKinley vyhľadávajú čitatelia celom svete, slovenských nevynímajúc. Jej najnovšia kniha, epický, emocionálne bohatý príbeh o láske a odvahe, nás zavedie na magický ostrov Skye a do ďalekej Tasmánie.

„Ó, to je nádhera!“ rozplývala sa Kathryn, keď sa trajekt skrútol a naskytol sa im pohľad na Dunveganský hrad na konci zálivu. „Aké to je – vrátiť sa po toľkých rokoch domov?“ Christy vytryskli slzy, odvrátila pohľad od nenávideného hradu a pritiahla si tartanový šál bližšie k telu. „Toľko sa toho zmenilo, až sa desím, čo ešte objavím…“

Rok 1905. Christy odjakživa snívala o tom, že sa vydá na cestu zo svojho domova v Tasmánii na druhý koniec sveta – na divoký a nádherný škótsky ostrov Skye, kde sa narodila. Starí Vikingovia ho nazývali Ostrov oblakov, pretože bol večne zahalený hmlami, a Christy túži ešte raz spočinúť pohľadom na jeho dravých vodopádoch rútiacich sa údoliami a rozoklaných morských útesoch. Až teraz, vo svojich šesťdesiatich piatich rokoch, sa konečne rozhodne splniť si tento sen v spoločnosti dcéry Anne a milovanej vnučky Kathryn. Ani jedna z nich si však neuvedomuje, že Christina minulosť je oveľa temnejšia a tragickejšia, ako by si mysleli…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
338421
Názov
Vábenie ostrova
EAN/ISBN
9788022020602
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tamara McKinley
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/07
Rozsah
296
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vábenie ostrova zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.