Skutočný príbeh grófa Mórica Beňovského

Kniha: Skutočný príbeh grófa Mórica Beňovského - 2. vydanie - Miroslav Musil
Katalógové číslo: 336042 viac »
13,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Skutočný príbeh grófa Mórica Beňovského

Ide o 2. revidované a doplnené vydanie. 

Autor – diplomat, polyglot, historik, spisovateľ, publicista, turistický sprievodca a cestovateľ – zdolal strechu Európy, Mont Blanc, aj strechu Afriky, Kilimandžáro, putoval s Inkami v štyritisícových výškach na Machu Picchu, hľadal stopy po Štefánikovi v Polynézii... Už roky „prenasleduje“ grófa Mórica Beňovského, objavil lokalitu jeho hrobu v na Madagaskare a popisuje Beňovského prepojenie s históriou a kultúrou vyše 20 krajín Európy, Ázie, Afriky a Ameriky. Kniha netradične prepája dobrodružné aj riskantné bádanie autora s novými objavmi o grófovej životnej púti. Čitateľa uchváti o to viac, že Beňovského príbeh sa premieta cez vábivé ilustrácie a originálne zábery. 

Na margo publikácie spisovateľ Anton Hykisch napísal: „Miroslav Musil dôkladne odkryl pozadie osudov tejto významnej osobnosti Slovenska. Nevarí z vody a z fantázie. Pochodil takmer celý svet, aby našiel stopy po našom veľkom krajanovi. Píše zasvätene, na základe faktov, dokumentov, vlastného výskumu. Vítam jeho knihu. Otvára ďalšiu tajnú komnatu našej histórie.“ 

A spisovateľka, novinárka Ivica Ruttkayová dodáva: „ Rozumiem, prečo Miroslava dlhé roky fascinuje postava Mórica Beňovského. Obaja sú cestovateľmi, diplomatmi, podnikavcami, ktorí chcú spoznávať za každých okolností. Veď delia ich len dve storočia... Miro sa vybral po grófových stopách okolo sveta, no nie za legendou, ale za mužom s pohnutým životným príbehom, milujúcim, a robiacim osudové rozhodnutia. Ani nie je dôležité, ktorá krajina si Beňovského privlastňuje, nakoniec je, aj vďaka tejto knihe, definitívne náš.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
336042
Názov
Skutočný príbeh grófa Mórica Beňovského
EAN/ISBN
9788082020277
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
2. vydanie
Autor
Miroslav Musil
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/06
Rozsah
200
Rozmer
170×240 mm
Hmotnosť
0,63
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Skutočný príbeh grófa Mórica Beňovského zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.