Prečo bohatí čoraz viac bohatnú

Objavte cestu k finančnej prosperite

Robert T. Kiyosaki

SVK Slovensky MOTÝĽ2018/06

Kniha: Prečo bohatí čoraz viac bohatnú - Objavte cestu k finančnej prosperite - 1. vydanie - Robert T. Kiyosaki
Katalógové číslo: 335703 viac »
12,05

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prečo bohatí čoraz viac bohatnú

Objavte cestu k finančnej prosperite

Robert Kiyosaki, autor knihy Bohatý otec, chudobný otec – najúspešnejšej knihy z oblasti osobných financií všetkých čias –, už roky pôsobí ako neúnavný zástanca finančnej gramotnosti.

V tejto knihe ponúka odpoveď na otázku, prečo sa neustále prehlbuje priepasť medzi bohatými a všetkými ostatnými. Hlavnú príčinu vidí v tom, že milióny ľudí sa prestanú vzdelávať vo chvíli, keď odídu zo školy. Veľa vzdelaných mladých ľudí si síce nájde zamestnanie, ale ich pracovný potenciál nie je plne využitý. Ich neúspech pri získavaní hodnotnej, zmysluplnej a podnetnej práce a pracovných skúseností je tak časovanou bombou našej budúcnosti.

Robert Kiyosaki nám odporúča, aby sme zobrali svoju finančnú budúcnosť do vlastných rúk. Ako píše, „podstata tejto knihy spočíva vo finančnej gramotnosti, akú v škole nezískate“. A dodáva... „aby sa niečo zmenilo, musím sa najprv zmeniť ja“.

V tejto knihe sa dozviete aj to, prečo vás diverzifikácia počas ekonomických kríz a krachov trhov neochráni, čo je to fantómový príjem a skutočná finančná gramotnosť.

Kniha Prečo bohatí čoraz viac bohatnú je školou spoločnosti Rich Dad pre ozajstné postgraduálne štúdium a oslavou 20. výročia vydania knihy Bohatý otec, chudobný otec.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
335703
Názov
Prečo bohatí čoraz viac bohatnú
Podnázov
Objavte cestu k finančnej prosperite
EAN/ISBN
9788081641527
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Robert T. Kiyosaki
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/06
Rozsah
360
Rozmer
135×205 mm
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prečo bohatí čoraz viac bohatnú zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.