Ostrov Camino

Po každom zločine zostávajú stopy

John Grisham

SVK Slovensky IKAR2018/04

Kniha: Ostrov Camino - Po každom zločine zostávajú stopy - 1. vydanie - John Grisham
Katalógové číslo: 323696 viac »
Séria kníh: Ostrov Camino
Ostrov Camino
Titul je zaradený v tejto sérii
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ostrov Camino

Po každom zločine zostávajú stopy

Gang zlodejov uskutoční lúpež storočia a odnesie si z Firestonovej knižnice Princetonskej univerzity korisť nevyčísliteľnej hodnoty, poistenú na dvadsaťpäť miliónov dolárov.

Bruce Cable vlastní obľúbené kníhkupectvo v ospanlivom letovisku Santa Rosa na Ostrove Camino. Okrem toho má celkom slušné príjmy z predaja vzácnych kníh. Málokto o ňom vie, že na čiernom trhu obchoduje s ukradnutými knihami a rukopismi.

Mercer Mannová je mladá spisovateľka, po prvom úspešnom románe a zbierke poviedok nie je schopná sústrediť sa na písanie, už tri roky mešká s ďalším románom. Príde o prácu a netuší, kde bude bývať, z čoho splatí študentskú pôžičku. Práve vtedy jej do života vstúpi elegantná Elaine Shelbyová, ktorá pracuje pre záhadnú nemenovanú spoločnosť. Mercer prijme jej veľkorysú ponuku a prenikne do kruhu literátov okolo Brucea Cabla s cieľom odhaliť jeho tajomstvá. Mercer sa však dozvie priveľa a v raji nastanú problémy.

Z anglického originálu Camino Island (Doubleday, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Alena Redlingerová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323696
Názov
Ostrov Camino
Podnázov
Po každom zločine zostávajú stopy
EAN/ISBN
9788055159133
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
John Grisham
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
304
Rozmer
205×125×28 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Mám právo na obhajcu, tak mi ho láskavo zožeňte.“

„Dobre. Zvláštne, že na tých fotkách máte veľa vlasov, dokonca fúzy a vždy aj obočie. Teraz je všetko preč. Skrývate sa pred niečím, Mark?“

„Chcem právnika.“

„Jasné. Počujte, Mark, nenašli sme papiere pána Nevilla Manchina z Portlandskej štátnej. Hovorí vám niečo to meno?“ Či hovorí? Pripomína to skôr úder kladivom do hlavy.

 Cez polopriepustné sklo Marka sledovala kamera s vysokým rozlíšením. V inej miestnosti sedeli dvaja špecialisti na výsluchy so skúsenosťami v rozpoznávaní klamárov a pozorne sledovali zreničky, hornú peru, čeľusťové svaly, postavenie hlavy. Pri zmienke o Nevillovi Manchinovi sa podozrivý mykol. Keď zareagoval slovami: „Nič nepoviem, chcem právnika,“ obaja experti s úsmevom prikývli. Máme ho.


Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ostrov Camino zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.