Lži o Bohu, ktorým sme uverili

William Paul Young

SVK Slovensky TATRAN2018/01

Kniha: Lži o Bohu, ktorým sme uverili - 1. vydanie - William Paul Young
Katalógové číslo: 323162 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
3,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lži o Bohu, ktorým sme uverili

Wm. Paul Young vo svojich celosvetových bestselleroch Chatrč, Rázcestia a Eva vykreslil trojjediného Boha prekvapivým a poučným spôsobom, ktorý možno naštrbí naše hlboko zakorenené predstavy o ňom, ale je vždy zameraný na večnú podstatu Božej lásky, ktorá objíma všetko a každého. 

Vo svojej prvej nebeletristickej knihe nás Paul Young opäť pozýva, aby sme konfrontovali svoju predstavu o Bohu, tentokraz prostredníctvom Biblie, teologickej diskusie a osobných zážitkov. Strany tejto knihy sú pozvaním k úvahe o zázračnosti a láske večného Boha. Paul nás povzbudzuje, aby sme prehodnotili svoje presvedčenie, ktoré považujeme za pravdivé, a zvážili, či v niektorých prípadoch nemôže ísť o lož, napríklad: 

•Boh nie je dobrý •Boh žehná moje názory •Boh je zo mňa sklamaný •Boh stvoril (moje) náboženstvo •Boh ma opustil v mojom utrpení •Boh je sám 

Cieľom tejto knihy nie je kontroverzia, ale konverzácia. A predovšetkým je to kniha o bezpodmienečnej, neúnavnej a nekonečnej láske Boha. 

„Netvrdím, že všetko, čo predkladám čitateľom v tejto knihe, je určite a jednoznačne tak. Sú to skôr „ochutnávky“ rozsiahlejších rozhovorov. Možno sa stotožníte iba s niektorými z tém. Možno s niektorými mojimi závermi budete súhlasiť a s inými nie. Niektoré myšlienky vás môžu hlboko zasiahnuť, iné sa vám budú zdať naivné a nezmyselné. V tom tkvie zázrak jedinečnosti našich ciest a krása dialógu a vzťahov.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323162
Názov
Lži o Bohu, ktorým sme uverili
EAN/ISBN
9788022209212
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
William Paul Young
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/01
Rozsah
192
Rozmer
125×195 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lži o Bohu, ktorým sme uverili zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.