Nepokrč záclony, keď budeš hľadať ploštice

Ján Drgonec

SVK Slovensky Allegro2017/12

Kniha: Nepokrč záclony, keď budeš hľadať ploštice - Ján Drgonec
Katalógové číslo: 321619 viac »
Ušetríte až 0,75 € z bežnej ceny 6,60
A navyše získate 5 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
5,85
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nepokrč záclony, keď budeš hľadať ploštice

Súťaž je hybnou silou ľudstva. Preto niet práce, v ktorej by sa nezostavovali prehľady najlepších. V prísnom utajení zostáva svetový rebríček tajných agentov, no aj ten existuje. 

Neschopnosť Iana Fleminga zachovať mlčanlivosť spôsobila, že všetci vedia - 007 je James Bond. Za Jamesom sú v Top Ten traja, pred ním až šiesti. Najbližšie je 006 Mat Harring - potomok Maty Hary a Ondreja Haringa - vysťahovalca do USA z Očovej. O tajnom agentovi 006 by sa nevedelo ani to, že je, keby sa vo filme Afrika Expres nešírila podvrhnutá správa o jeho strašnej smrti na jednej z afrických misií, keď ho vraj kmeň v Cosmoville pred popravou vykastroval a výťažok z tohto výkonu bezplatnej zdravotníckej starostlivosti mu v surovom stave predložil na poslednú večeru. Túto nechutnú historku si ako skrytú reklamu do filmu na vlastné náklady nechal vsunúť James Bond zožieraný žiarlivosťou voči úspešnejšiemu kolegovi. Nasledujúce strany odhaľujú všetko podstatné o boji tajného agenta 006 za záchranu sveta pred ovládnutím planéty Zem Slovenskou republikou. Namiesto kozmických rakiet a iných technologických výmyslov prostriedkom nastolenia nadvlády je privatizácia štátu pod ochranou mimozemských dobyvateľov. Uspeje 006, zachráni ľudstvo alebo podľahne zvodom privatizácie? Čítajte - iba tak sa dozviete.


Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321619
Názov
Nepokrč záclony, keď budeš hľadať ploštice
EAN/ISBN
9788097261566
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Ján Drgonec
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
248
Rozmer
148×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nepokrč záclony, keď budeš hľadať ploštice zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.