Trilógia Sine Metu (Údolie, Štít/Sen, Rozprávkar)

Dušan Budzak

SVK Slovensky Budzak D.

Kniha: Trilógia Sine Metu (Údolie, Štít/Sen, Rozprávkar) - 1. vydanie - Dušan Budzak
Katalógové číslo: 320933 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
16,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Trilógia Sine Metu (Údolie, Štít/Sen, Rozprávkar)

Už prvý diel trilógie bol nominovaný na cenu za Debut roka! Je to príbeh Spoločenstva štyroch pod spoločným názvom Sine Metu (Bez strachu) od jeho vzniku až do súčasnosti. Prvý dej sériových vrážd sa začína v Údolí - na najstaršom pútnickom mieste. Príbeh plný mystiky i krutosti sa skončí nečakaným rozuzlením. Hlavní hrdinovia z Údolia sa potom v druhom príbehu knihy - Štít/Sen presunú na ďalšie mystické miesto - do legendami opradeného Lendaku vo Vysokých Tatrách aby opäť čelili tým najpodlejším skutkom, ktorým sa však nedokážu vyhnúť. Štít/Sen je plný napätia a sveta snov, fantázie i najhlbšieho spoznávania sveta. Trilógia sa začína "odspodu", v suteréne zločinu a v poslednej časti -Rozprávkar sa končí príbeh Spoločenstva štyroch a ich priaznivcov v dotyku s najvyššou domácou i zahraničnou politikou. "Máš rád rozprávky?" - to je veta s viacerými významami. Prvý z troch príbehov sa začína v deväťdesiatych rokoch, posledný sa končí dnes a po celý čas kedy tie pribehy budete čítať, budete mať pocit, že ste ich prežili aj vy sami a nevdojak ste sa stali súčasťou deja. Pretože pravda je až neskutočný triler!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
320933
Názov
Trilógia Sine Metu (Údolie, Štít/Sen, Rozprávkar)
EAN/ISBN
0393640
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dušan Budzak
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
1130
Rozmer
207×132×80 mm
Hmotnosť
1,12
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Trilógia Sine Metu (Údolie, Štít/Sen, Rozprávkar) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.