Čarovné Dolné Považie

Magical Lower Považie region

Slovenskí fotografi

GBR Anglicky CBS2017

Kniha: Čarovné Dolné Považie - Magical Lower Považie region - Slovenskí fotografi
Katalógové číslo: 319720 viac »
Séria kníh: Čarovné miesta
Čarovné miesta
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čarovné Dolné Považie

Magical Lower Považie region

Romantika v polislovensko carovne sk web 600x345px Väčšina fotografických kníh sa zameriava na pohoria. Táto je iná. Dolné Považie je s výnimkou kúska Malých Karpát rovinaté územie. Prečo teda kniha s fotografiami? Pretože sa tu našli talentovaní fotografi, ktorým je tento úrodný kus Slovenska domovom. Najlepšie to vystihol veršami básnik Alexander Petrovič, známy neskôr ako Petőfi Sándor: „Na nížine ako more rovnej je môj domov, svet môj, tam ja bývam, orlom vyslobodeným je duch môj, keď sa v rovín nekonečnosť dívam.“ Milý čitateľ, keď budeš listovať v tejto knihe, budeš ohromený emóciami, ktoré vychádzajú aj z obyčajných miest. Mliečna cesta nad kukuričným poľom v tebe zanechá rovnako silný pocit ako tatranské pleso. Ďalším živlom tejto knihy je voda, ktorej je na Považí požehnane. Nájdeš ju tu vo všetkých skupenstvách a snáď aj vo všetkých farbách. Poslednou ingredienciou dokonalej fotografickej knihy je architektúra. A tu nám pomohli starí majstri, ktorí postavili malebné pamiatky v celej tejto podmanivej krajine. Ak odteraz budeš prechádzať popri Váhu cez zlatom zaliate pole alebo cez Trnavu, či Piešťany vedz, že po vzhliadnutí tejto knihy budeš tieto miesta vnímať úplne inak. Čarovne!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
319720
Názov
Čarovné Dolné Považie
Podnázov
Magical Lower Považie region
EAN/ISBN
076719
Forma
Pevná
Autor
Slovenskí fotografi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozmer
250×170
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Čarovné Dolné Považie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.