Ako neprísť o dieťa

Ako neprísť o dieťa - 1. vydanie - Viliam Dobiáš, Branislav Podhoranský
Katalógové číslo: 317840 viac »
17,60

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Ako neprísť o dieťa

Príručka prvej pomoci nie je určená výlučne matkám. Patrí do rúk a jej obsah aj do hláv otcov, starších súrodencov, starých rodičov, učiteľov, vychovávateľov, animátorov, táborových vedúcich a vôbec všetkým, ktorí sa v práci alebo vo voľnom čase pohybujú v prítomnosti detí od príchodu z pôrodnice po predpokladaný odlet z mama hotela v osemnástich rokoch. Deti sú takí malí bezpečnostní hackeri. Pri prvom vstupe do neznámej miestnosti, či je to obývačka alebo kúpeľňa, okamžite nájdu bezpečnostnú dieru v systéme. Tak ako sa v každej domácnosti vyskytuje aspoň jedna kuchárska príručka, tak by mala byť v každej domácnosti knižka o prvej pomoci. Prečítaná. Principiálne je väčšina postupov prvej pomoci skoro rovnaká pre deti aj dospelých, ale existujú isté rozdiely. Keď ich niekto nepozná a bude dojčaťu, škôlkárovi poskytovať pomoc ako dospelému, je to určite lepšie ako nerobiť nič. Ale naše zlatíčka si zaslúžia poučenú mamičku, ktorá ovláda drobnejšie aj väčšie rozdiely a tak vie odmeniť potomka poskytnutím pomoci v tej najvyššej kvalite. Je pozoruhodne nevysvetliteľné ale nesmierne rozšírené pamätať si z kurzov prvej pomoci spred 10-20 rokov len tie poznatky, ktoré už boli dávno prekonané a roky sa nepoužívajú. Zároveň dokážeme spoľahlivo zabudnúť všetko to, čo ešte stále aj po rokoch platí. Text zodpovedá najnovším poznatkom a medzinárodným odporúčaniam. Pomôže v občerstvení aktuálnych vedomostí z minulosti a rozpoznaní prekonaných zbytočností. Autori majú spolu 60 rokov skúseností v prvej pomoci a 40 rokov praxe v záchrannej službe.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
317840
Názov
Ako neprísť o dieťa
EAN/ISBN
9788089662265
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Viliam Dobiáš, Branislav Podhoranský
Rok vydania
2017/12
Rozsah
208
Rozmer
238×156×18 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako neprísť o dieťa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.