Kde sa stratil Boh

Štefan Hríb sa pýta troch pozoruhodných kňazov Marek Orko Vácha, Karel Satoria, Tomáš Halík

Štefan Hríb

SVK Slovensky W PRESS2017/10

Kniha: Kde sa stratil Boh - Štefan Hríb sa pýta troch pozoruhodných kňazov Marek Orko Vácha, Karel Satoria, Tomáš Halík - 1. vydanie - Štefan Hríb
Katalógové číslo: 316524 viac »
8,66

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kde sa stratil Boh

Štefan Hríb sa pýta troch pozoruhodných kňazov Marek Orko Vácha, Karel Satoria, Tomáš Halík

Za posledné obdobie robil Štefan Hríb niekoľko veľmi úspešných diskusií o Bohu a viere z rôznych pohľadov a s rôznymi veľkými hosťami. Všetky rozhovory veľmi zarezonovali, ľudia písali listy a maily ako ďakovné reakcie. 

Rozhovory Štefana Hríba so vzácnymi ľuďmi o Bohu a viere sú provokatívne a zaujímavé. Je to kniha na veľkú nadčasovú tému, ktorá je stále aktuálna a zaujímavá. 

Kniha pozostáva z najlepších rozhovorov: 

•Rozhovor s Tomášom Halíkom 

•Rozhovor s Markom Orkom Váchom 

•Rozhovor s mníchom Karlom Satoriom 

Medzi cieľovou skupinou veriacich na Slovensku je po kvalitných knihách na túto tematiku veľký dopyt. Dôkazom dopytu sú nielen v minulosti veľmi dobre predávané knihy s Róbertom Bezákom a s Antóniom. 

Štefan Hríb o knihe: 

Tieto rozhovory sú to najhlbšie, čo som za posledné roky zažil. Marek Orko Vácha, Karel Satoria a Tomáš Halík vo mne dlho doznievali a všetci traja niečím jemne zahýbali. Ale pozor, nie je to intelektuálska kniha. Traja kňazi tu neodhaľujú svoje pevné názory, ale našu krehkú realitu. Práve vďaka tomu nasvietili svet trochu inak, než je to bežné v kostoloch či sekulárnych arénach. Je iný, než sme si rozumne a pohodlne zvykli. Je nádejnejší a krajší. 

Editor Anton Vydra o knihe: 

Veľkou otázkou dejín dnes už nie je tá, či existuje, alebo neexistuje Boh. Buď veríte, alebo neveríte. Bodka. Ak nijakého Boha niet, potom môžeme za zlo vo svete viniť nanajvýš tak seba, svoje gény alebo zmätenú ľudskú prirodzenosť. No ak Boh existuje, prečo tak zaryto mlčí a skrýva sa pred našim hyperkritickým pohľadom? Prečo mlčí, keď v gumených člnoch zomierajú ľudia – a deti? Prečo mlčí, keď pri besnení teroristov vyhasínajú životy kresťanov aj moslimov – a detí? Prečo mlčí, keď veľké mocnosti hazardujú s osudmi mnohých – aj detí? A vôbec, čo znamená, že Boh mlčí? Kam sa podel, keď ho tak zúfalo potrebujeme? Prečo sa neozýva, keď k nemu v tých bezvýchodiskových situáciách so stiahnutým hrdlom voláme? Azda to už ani nie je volanie, len pridusený šepot: Kde si? 

Na tieto a podobné otázky odpovedajú traja ľudia, ktorí napriek všetkému veria v tajomnú reč Boha a naznačujú cestu, ako ju zachytiť aj v našom rozkývanom svete. 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
316524
Názov
Kde sa stratil Boh
Podnázov
Štefan Hríb sa pýta troch pozoruhodných kňazov Mar
EAN/ISBN
9788089879083
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Štefan Hríb
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/10
Rozsah
148
Rozmer
158×210 mm
Hmotnosť
0,25
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kde sa stratil Boh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.