Nechcem počuť tvoj plač

Simona Rošková

SVK Slovensky TAKTIK2017/11

Kniha: Nechcem počuť tvoj plač - 1. vydanie - Simona Rošková
Katalógové číslo: 315749 viac »
9,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nechcem počuť tvoj plač

Soňa Bauerová sa po mnohých útrapách nevie dočkať chvíle, kedy bude dlho očakávaného syna držať v náručí. Po návrate z pôrodnice však lásku k novorodencovi vystrieda chlad, nezáujem a strach. Čerstvá mamička svoju úlohu nezvláda a za dramatických okolností skončí na psychiatrii. Desivá diagnóza, ktorá sa nad ňou vznáša ako prízrak, prudko zasiahne do jej rodiny.

Dokonalá ilúzia o harmonickom manželstve spľasne vo chvíli, keď Miro Bauer vymení pokojný život za život na hrane. Kým si on šliape po šťastí, jeho švagriná Soňa si pomaly hľadá cestu k synovi, no vo vlastnom dome sa cíti ako väzeň. Napätú situáciu ešte viac rozvíri príchod opatrovateľky, ktorá má svoje vlastné plány...

Nechcem počuť tvoj plač je spoločensko—psychologický román inšpirovaný skutočnými udalosťami. Autorka v ňom poukazuje na psychické prežívanie a zložité zmeny v správaní žien trpiacich popôrodnou depresiou. Analyzuje komplikovaný priebeh psychického ochorenia od stanovenia diagnózy po vyzdravenie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315749
Názov
Nechcem počuť tvoj plač
EAN/ISBN
9788081800702
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Simona Rošková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
224
Rozmer
150×214×24 mm
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nechcem počuť tvoj plač zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.