Stále vládne mráz

Cilla Börjlind Rolf Börjlind

IKAR2017/12 SVK Slovensky

Kniha: Stále vládne mráz - 1. vydanie - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
Katalógové číslo: 310264
Séria kníh: Tom Stilton a Olivia Rönningová
Tom Stilton a Olivia Rönningová
Titul je zaradený v tejto sérii
13,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stále vládne mráz

Jednej noci bezdomovkyňa Muriel natrafí v centre Štokholmu na plačúce dievčatko. Volá sa Folami, a podobne ako veľa iných detí, aj ona sem prišla na vlastnú päsť, úplne sama. Muriel ju odvedie na miesto, kde sama prechodne býva. Po nebezpečnom incidente sa tam však už neodvážia zostať, preto Muriel požiada o pomoc bývalého policajta a bezdomovca Toma Stiltona.

V Smalande našli zahrabané telo zavraždeného chlapca. Komisárka Mette Olsäterová a jej tím posilnený mladou vyšetrovateľkou Oliviou Rönningovou sa rýchlo presunú na miesto hrozného nálezu, aby čím skôr vyriešili obludnú vraždu. Neďaleko nachádzajú dýku s nápisom, ktorý naznačuje, že chlapec sa stal obeťou rumunskej zločineckej organizácie. Stilton ponúka pomoc pri vyšetrovaní. Spolu s Oliviou ho vyšlú do Bukurešti, aby zistili čo najviac o chlapcovi aj možnom vrahovi. Keď sa začnú vypytovať a zbierať informácie, prídu na šokujúcu stopu – a sami sa ocitnú v ohrození života.

Preložila Mária Bratová

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
310264
Názov
Stále vládne mráz
EAN/ISBN
9788055157078
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
344
Rozmer
227×145×31 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stále vládne mráz zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.