Matematika pre tretiakov - zbierka úloh

Zbierka úloh z matematiky pre 3. ročník ZŠ

Miroslav Belic; Janka Striežovská

SVK Slovensky Aitec2017/08

Kniha: Matematika pre tretiakov - zbierka úloh - Zbierka úloh z matematiky pre 3. ročník ZŠ - Miroslav Belic; Janka Striežovská
Katalógové číslo: 308790 viac »
4,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Matematika pre tretiakov - zbierka úloh

Zbierka úloh z matematiky pre 3. ročník ZŠ

Zbierka úloh z matematiky je určená pre tretiakov základných škôl. Jej obsah bol vytvorený v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom. Základnou charakteristikou zbierky úloh je ponúknuť učiteľovi možnosť ešte viac diferencovať prácu na hodinách matematiky. Žiakovi umožňuje lepšie si zopakovať preberané učivo, pochopiť súvislosti a vzťahy a aplikovať použité poznatky v praxi. Obsah zbierky úloh nadväzuje na postupy a spôsoby práce, ktoré boli použité v 1 a 2. ročníku ZŠ. Formálna orientácia v zbierke úloh je veľmi jednoduchá. Poradím tém a farebným odlíšením kopíruje kapitoly z učebnice a pracovných zošitov. Každá strana predstavuje uzavretý komplex rôznorodých úloh, ktoré dovoľujú priebežne opakovať a upevňovať prebrané učivo. Jednotlivé úlohy možno preskakovať, opakovane sa k nim vracať a hľadať nové súvislosti. Úlohy ponúkané v zbierke ponúkajú žiakom aktívnu účasť na objavovaní a hľadaní riešení a sú doplnené pútavými ilustráciami koníka Skočka, resp. situáciami zo života detí. Poukazujú na praktické využitie matematiky v praxi. Osobitný dôraz sa kladie na precvičovanie kľúčového učiva, ktoré vyžaduje opakované precvičovanie a upevňovanie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
308790
Názov
Matematika pre tretiakov - zbierka úloh
Podnázov
Zbierka úloh z matematiky pre 3. ročník ZŠ
EAN/ISBN
9788081461385
Forma
Brožovaná
Autor
Miroslav Belic; Janka Striežovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
64
Rozmer
210x297
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Matematika pre tretiakov - zbierka úloh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.