Únosy z hviezd - Bertrandov príbeh

Brandon McYntire

SVK Slovensky Mateja Branko2017/08

Kniha: Únosy z hviezd - Bertrandov príbeh - 2. vydanie - Brandon McYntire
Katalógové číslo: 303887 viac »
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Únosy z hviezd - Bertrandov príbeh

Pred viac ako trinástimi rokmi mi jeden môj známy spomenul príbeh o tom ako ho navštívili bytosti z vesmíru. Občas rozprával o veciach, ktoré vôbec nesúladia s jeho životným štýlom ani s jeho vedomosťami. Počas nasledujúcich rokov, pri náhodných stretnutiach niekde na ulici, znova vypovedal o záhadných udalostiach v jeho živote. Najprv som o tom všetkom pochyboval. Nepopieram, že ma tieto príhody zaujali. Keďže ide o absolútne jednoducho uvažujúceho človeka pochopil som, že to všetko môže byť založené na skutočnosti. Vždy som ho prezýval Bertrand a tak ho aj menujem v tejto knihe. Keď mi naposledy Bertrand povedal o záhadnom stretnutí, ktoré sa odohralo na Zemplínskej Šírave, rozhodol som sa napísať o tom knihu. Už nech je to ako chce, je nesporné, že tento človek by si takéto niečo dokázal vymyslieť. Jeho ťažký život by mu na to nedal priestor a navyše Bertrand sa nikdy nezaujímal o sci-fi a veci s tým súvisiace. Trvalo mi veľmi dlho, kým som aspoň čiastočne zložil tieto nelogické a roztrhané myšlienky, ktoré mi zveril. Preto som napísal tento neuveriteľný príbeh tak ako to len bolo v mojich silách.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
303887
Názov
Únosy z hviezd - Bertrandov príbeh
EAN/ISBN
9788097274931
Forma
Brožovaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Brandon McYntire
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
76
Rozmer
210×148×5 mm
Hmotnosť
0,13
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Únosy z hviezd - Bertrandov príbeh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.