Undercover Princess

Connie Glynnová

GBR Anglicky SLOVART2017

Kniha: Undercover Princess - Connie Glynnová
Katalógové číslo: 301639 viac »
Kolekcia titulov: Young Adult Fiction v origináli

Young Adult Fiction v origináli

Máte radi YA - Young Adult literatúru? A radi by ste ju čítali v origináli? Či už ide o fantasy, romantiku alebo klasick… Zistiť viac...
13,43

Novinka , vychádza (dátum nie je určený)
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Undercover Princess

When fairy tale obsessed Lottie Pumpkin starts at the infamous Rosewood Hall, she is not expecting to share a room with the Crown Princess of Maradova, Ellie Wolf. Due to a series of lies and coincidences, 14-year-old Lottie finds herself pretending to be the princess so that Ellie can live a more normal teenage life. Lottie is thrust into the real world of royalty - a world filled with secrets, intrigue and betrayal. She must do everything she can to help Ellie keep her secret, but with school, the looming Maradovian ball and the mysterious new boy Jamie, she'll soon discover that reality doesn't always have the happily ever after you'd expect... A thrilling world of parties, politics and bad ass princesses, this is the first book in the brand new series THE ROSEWOOD CHRONICLES.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
301639
Názov
Undercover Princess
EAN/ISBN
9780141387567
Forma
Tvrdá
Autor
Connie Glynnová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
288
Rozmer
13.5 x 21.6 cm
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Undercover Princess zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.