Na konci samoty

Benedict Wells

SVK Slovensky Plus2017/06

Kniha: Na konci samoty - Benedict Wells
Katalógové číslo: 297098 viac »
11,52

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Na konci samoty

„Pohnuté detstvo je ako neviditeľný nepriateľ – nikdy neviete, kedy zaútočí.“

Román o samote, utrpení a priepastiach spôsobených životom, ktorý vás privedie k sladkotrpkému poznaniu o pominuteľnosti bytia. Cena Európskej únie za literatúru za rok 2016.

Julesovo bezstarostné detstvo tragicky naruší náhla strata rodičov, ktorí zahynuli pri autonehode. Predtým sebavedomý chlapec je odrazu introvertný a bojazlivý. Spolu so svojimi dvoma súrodencami odchádza do internátnej školy, kde sa každý z nich s traumou vyrovnáva po svojom.

Jules zostáva uzavretý vo svojom vnútornom svete, kým si vedľa neho do lavice nesadne Alva, dievčina s červenými vlasmi a okuliarmi s kosteným rámom. Aj ona má svoje ťaživé tajomstvá... Ich neobyčajná náklonnosť hraničí s láskou, no na prahu dospelosti sa ich cesty rozdelia.

Jules sa s Alvou opäť stretáva až po rokoch. Zdá sa, že konečne prišiel čas naplniť vzájomnú lásku a vynahradiť si dlhé obdobie odlúčenia. No bolestná minulosť, neviditeľný nepriateľ kdesi v pozadí, čaká na svoju príležitosť...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
297098
Názov
Na konci samoty
EAN/ISBN
9788056600856
Forma
Viazaná s prebalom
Autor
Benedict Wells
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/06
Rozsah
312
Rozmer
120 x 185 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na konci samoty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.