Cesta do hlubin študákova mýtu

Robert Asprin

CZE Česky Perseus

Kniha: Cesta do hlubin študákova mýtu - 1. vydanie - Robert Asprin
Katalógové číslo: 295662 viac »
10,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Cesta do hlubin študákova mýtu

Skeve strávil pár let na královském dvoře a pak se účastnil několika mezidimenzionálních hrdinských kousků. Je čas trochu si odpočinout. Vzal si volno, aby mohl studovat a relaxovat... Za pár měsíců mu ale na dveře zabuší tři mladé Pervektky. Nesou mu vzkaz od Aahze, aby si je Skeeve vzal do parády a naučil je "něco ze života". Pak mu Marfa pošle svého a Kvidova kamaráda, aby ho přijal za studenta. I Kulík chce nechat někoho doučovat a Stázka zase potřebuje zkrotit synovce. Než se Skeeve naděje, jeho studijní volno se změní v učitelskou řeholi. Když ale dojde k vražednému útoku, vybuchne bomba a snaží se je sežrat Kudlanice, dochází tulpanskému mágovi, že tady jde o trochu víc než jen o skupinu studentů, která touží naučit se magii. To si pište! Studenti se totiž bez Skeevova vědomí připravují na velmi nebezpečnou magickou soutěž. A že neuhodnete, kde se koná? A aby toho nebylo málo, jsou vypsané sázky... a ne zrovna ve prospěch čarodějových učňů. Skeeve brzy zjistí, že pro záchranu životů svých studentů musí riskovat vlastní krk.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
295662
Názov
Cesta do hlubin študákova mýtu
EAN/ISBN
9788087010181
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Robert Asprin
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
312
Rozmer
165×105×22 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cesta do hlubin študákova mýtu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.