Valentino ce

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: Valentino ce
Katalógové číslo: 292371 viac »
Kolekcia titulov: Špeciálne zberateľské vydania

Špeciálne zberateľské vydania

Špeciálne vydania pre zberateľov, podpísané autorom alebo celebritou, o ktorej je kniha napísaná. Pri týchto tituloch má… Zistiť viac...

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Valentino ce

Keť poviete Valentino, v mysli sa vám vybaví luxus, elegancia, či červené koberce. Módou najzbožňovanejší zástanca rafinovanej dekadencie, najvzrušujúcejší módny návrhár je známy na celom svete. Len niekoľko rokov po otvorení jeho módneho ateliéru v Ríme v 1959 bol Valentino na vrchole svojho úspechu obliekajúc Elizabeth Taylor, Jackie Kennedy a Audrey Hepburn. Približne o 40 rokov neskôr sa veľa nezmenilo – stále oblieka najslávnejšie celebrity od Gwyneth Paltrow po J.Lo. až na to, že v súčasnosti predstavuje jeho obchod s módou významnú silu talianskej ekonomiky. Valentino vždy tvoril šaty pre očarujúce a náročné ženy, nikdy však neopúšťal svoj osobitý štýl hoci v kurze bolo práve niečo iné - deštrukcia, oplzlosť či iné módne výstrelky. Toto luxusné limitované vydanie je vzdaním holdu Valentinovej kariére prostredníctvom bohatého výberu z jeho archívu, vrátane kresieb, fotiek z časopisov, reklám, Valentinových portétov, usporiadaných chronologickom poradí. Obrazový materiál je sprevádzaný množstvom časopiseckých a novinových článkov o Valentinovi. Text tiež obsahuje interview od Matta Tyrnauera s 20 Valentinovými najbližšími spolupracovníkmi a priateľmi ako aj uznanie Suzy Menkes vplyvnej módnej novinárky z International Herald Tribune. Toto zberateľské vydanie je limitované nákladom 2000 kusov; v elegantnom obale zo šesťfarebného hodvábu a krabici príznačnej červenej farby obsahuje každý kus Valentinov podpis.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
292371
Názov
Valentino ce
EAN/ISBN
9783822848449
Forma
Tvrdá
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
738
Rozmer
330 x 440
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Valentino ce zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.