S tromi psami za pätami

Kniha: S tromi psami za pätami - 1. vydanie - Margita Ivaničková
Katalógové číslo: 288934 viac »
Kolekcia titulov: Psy - naši miláčikovia a hrdinovia

Psy - naši miláčikovia a hrdinovia

Každý pozná i súhlasí s výrokom, že pes je najlepší priateľ človeka.Naši štvornohí priatelia sú inteligentné a statočné… Zistiť viac...
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
6,79

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: S tromi psami za pätami

Humorný, ale aj vážny príbeh zo súčasnej rodiny od Margity Ivaničkovej S tromi psami za pätami s podtitulom Zvieratá vedia o nás viac, ako si myslíme zachytáva „vpád“ domácich zvierat do každodenného života detí, túžiacich po zvieratkách a ich rodičov, ktorí sa štvornožcom bránia, no napokon kapitulujú.

Príbeh je prerozprávaný z pozície chlapca, Ľuboša, preto načiera i hlbšie do detskej duše. Začína presťahovaním sa do nového domu, ktorý postupne napĺňa deťmi vydrankané zvieracie osadenstvo. K záveru knihy sa túžba po zvieratách, ktoré naplnia život veselými príbehmi, zamení inou túžbou. Chlapec zatúži po vysnívanom smartfóne a toto želanie mu rodičia vyplnia bez podstatnejšieho odporu, netušiac skryté nebezpečenstvo. Do kontrastu sa dostáva život chlapca so zvieratami a život-neživot s novou technikou, uzavretie sa do seba v komunikačnom svete. Príbeh odráža vpád smartfónu do poľa záujmov dieťaťa a obrat v živote a správaní takto „postihnutého“ detského jedinca. Kniha je ľahkým, pritom pútavým čítaním zameraným na rozvíjanie záujmu detí o písané slovo na témy, ktoré sú im blízke. Hlavná postava prežíva v priebehu deja dvojnásobný prerod, ktorý je zaujímavým pre jej rovesníkov – deti vo veku 9 až 12 rokov. Zvonka môžu lepšie zhodnotiť javy a správanie, ktoré si možno samé na sebe nevšimnú.

Neodmysliteľnú súčasť detskej knihy tvoria ilustrácie, ktorých autorom je výtvarník Juraj Oravec. Detského čitateľa teda upúta vydarená kresba i humorný podtón.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
288934
Názov
S tromi psami za pätami
EAN/ISBN
9788089727834
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Margita Ivaničková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/02
Rozsah
104
Rozmer
222×151×12 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
S tromi psami za pätami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.