Miesto pre lásku

Ladislav Fričovský

SVK Slovensky Vydavateľstvo Michala Vaška2007

Obrázok nedostupný: Kniha: Miesto pre lásku - Ladislav Fričovský
Katalógové číslo: 286648 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Miesto pre lásku

Román spisovateľa, scenáristu a evanjelického kňaza Ladislava Fričovského Miesto pre lásku uviedli do života verejným otvorením výtlačku v evanjelickom kostole v Košiciach 20. mája 2007. Fričovský prináša po sérii básnických zbierok a knižiek pre deti dielo, určené predovšetkým mladej generácii a ich rodičom. Podľa jeho slov kniha je reakciou na dezilúziu, ničotu a nihilizmus v dielach svetoznámeho švédskeho režiséra Ingmara Bergmana.

Románom sa zároveň pokúsil vyplniť medzeru v súčasnej slovenskej literatúre, ktorá, ako hovorí, vôbec neprináša ľúbostný žáner s kresťanskou tematikou. "City medzi hlavnými hrdinami Annou a Frederikom sú založené na úprimnej viere a vystupujú v ostrom kontraste voči bolestným, často až chorým partnerským vzťahom, ktoré verejnosti až pričasto podsúva súčasná televízna i filmová kultúra," povedal pre TASR autor.

Román je situovaný do Bergmanovi blízkeho farárskeho prostredia s úprimnou snahou vniesť do vzťahu muža a ženy kresťanskú lásku, ktorá je aj teplom. Namiesto náhody poukazuje na Boha ako na jedinú alternatívu pre život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
286648
Názov
Miesto pre lásku
EAN/ISBN
9788096902644
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Ladislav Fričovský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
126
Rozmer
145×205 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Miesto pre lásku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.