Ostrov 2289

Brandon McYntire

SVK Slovensky Mateja Branko2017

Kniha: Ostrov 2289 - 1. vydanie - Brandon McYntire
Katalógové číslo: 286343 viac »
Séria kníh: V meste LOIST
V meste LOIST
Titul je zaradený v tejto sérii
1,92

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ostrov 2289

Zakrivenie alebo ohnutie času môže spôsobiť skok z jednej strany na druhú. Barentsov ostrov v Nórsku je v roku 2289 nehostinným miestom, kde sa Centrum rozhodlo postaviť stanicu K 1000. Jednotvárny život v tejto stanici plnej ľudí privádza Henrika do šialenstva. Jediný Nór v tejto stanici po čase stretne Theu, takisto jedinú Nórku v tomto ľadovom pekle. Centrum má v tomto období absolútnu kontrolu nad svetom a nad životmi ľudí po celej planéte. Snaží sa ovládnuť aj to, čo je ešte v našej dobe nemožné. Ducha človeka, jeho sny a jeho astrálne telo. Snaha centra má jasný cieľ - získať totálnu kontrolu nad predpokladanými možnosťami o vzburu alebo o narušenie celého svetového systému. Malá skupina ľudí bez mien sa pokúša tento systém narušiť, až kým Henrik...

Začínajúca trilógia, ktorá sa začala poviedkou V meste Loist nenechala na seba dlho čakať s ďalším pokračovaním. Poviedka „Ostrov 2289“ prekvapila myšlienkou príbehu a prostredím, v ktorom sa príbeh odohráva. Ďalšie dielo tohto autora vystihuje niektoré aktuálne témy našej doby. Pohľad do budúcnosti necháva za sebou otázniky. Tempo a takisto zdokonaľovanie sa sú jasným ukazovateľom. Je zrejmé, že tento autor z mesta Michalovce našiel svoje celoživotné dielo a bude zakončené tretím pokračovaním tejto poviedky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
286343
Názov
Ostrov 2289
EAN/ISBN
9788097257156
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Brandon McYntire
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
60
Rozmer
210×150×3 mm
Hmotnosť
0,08
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ostrov 2289 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.