Tisíc chlapčenských bozkov

Tisíc bozkov, tisíc spomienok

Tillie Coleová

SVK Slovensky IKAR2017/04

Kniha: Tisíc chlapčenských bozkov - Tisíc bozkov, tisíc spomienok - 1. vydanie - Tillie Coleová
Katalógové číslo: 282735 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tisíc chlapčenských bozkov

Tisíc bozkov, tisíc spomienok

Rune pochádza z Nórska. Má päť rokov a nepáči sa mu, že sa musí s rodičmi presťahovať do Ameriky, kde jeho otec dostal prácu. Po príchode sa však zoznámi s rovesníčkou Poppy a jeho život je hneď ružovejší. Rodí sa medzi nimi hlboká náklonnosť, každú voľnú chvíľu trávia spolu, je z nich nerozlučná dvojica. Poppy však nadovšetko miluje aj svoju babku, ktorá jej pred odchodom na večnosť daruje obyčajný zaváraninový pohár plný papierových srdiečok. Má si na ne zaznamenať tisíc najkrajších bozkov, ktoré raz v živote dostane.

Prejde desať rokov a Rune sa s rodičmi – zasa nerád – vracia späť do Osla. S Poppy si sľúbia, že budú každý deň v kontakte. Ona sa však zakrátko odmlčí a záhadne kamsi zmizne. Neodpovedá na maily, nezdvíha telefón. Čo sa stalo? Oklamala ho? Našla si niekoho iného? Veď sa predsa mali radi! Rune zatrpkne a zanevrie na celý svet. A keď po čase opäť prichádza do Ameriky, dozvedá sa pravdu. Tá sa mu však páčiť nebude...

Preložila Monika Srnková

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
282735
Názov
Tisíc chlapčenských bozkov
Podnázov
Tisíc bozkov, tisíc spomienok
EAN/ISBN
9788055153285
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tillie Coleová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/04
Rozsah
328
Rozmer
227×145×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
30.04.2017 15:55:56

Priznám sa, že nepovažujem zbieranie bozkov za vhodný životný cieľ, ibaže kritizovať postavy za to, že sa neviem stotožniť s ich pohľadom na svet by bolo hlúpe. Prvý bozk v ôsmich a vzťah Runeho a Poppy v pätnástich však v mojej hlave definitívne rozsvietili červenú kontrolku: toto predsa nie je zdravé! Snažila som sa utešiť tým, že tí dvaja môžu byť presvedčení, že je všetko fajn, a rozhodla som sa počkať, ako to autorka pojme. Onedlho o tom už nebolo pochýb - Tisíc chlapčenských bozkov je príbeh o epickej osudovej láske, ktorá si musí prejsť mnohými prekážkami. Kniha sa síce číta pomerne ľahko a rýchlo, no zároveň je plná sladkých rečí, metafor a ach-tak-intenzívnych emócií. Jej najväčším pozitívom je, že sa autorka napokon vybrala pomerne nečakanou cestou. K romantike sa pridá otázka smrti, ale aj užívania života, optimizmu... Ocenila som myšlienku, že by sme sa nikdy nemali vzdávať a mali by sme žiť naplno. Romantické časti však šli mimo mňa, tú veľkú lásku som autorke neuverila a pri smutných častiach som sa cítila trochu citovo vydieraná. Tisíc chlapčenských bozkov je taký buď-alebo prípad: buď dokážete stráviť autorkin pohľad na lásku, všetok ten cukor a vyberiete sa s postavami na intenzívnu emocionálnu cestu životom... Alebo budete ako ja nechápavo krútiť hlavou.