Získaj si jej priazeň

Veľkostatok Belle Meade 2

Tamera Alexanderová

SVK Slovensky i527.net2016

Kniha: Získaj si jej priazeň - Veľkostatok Belle Meade 2 - Tamera Alexanderová
Katalógové číslo: 279469 viac »
Ušetríte až 2,16 € z bežnej ceny 11,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Séria kníh: Veľkostatok Belle Meade
Veľkostatok Belle Meade
Titul je zaradený v tejto sérii
9,74
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Získaj si jej priazeň

Veľkostatok Belle Meade 2

Maggie Lindenová, talentovaná jazdkyňa, ktorej predsudky spoločnosti nedovoľujú pretekať, si zaumieni, že jej kôň sa stane šampiónom. Jediný muž, ktorý jej v tom môže pomôcť, však prisahal, že s dostihmi už nikdy nebude mať nič spoločné.

Ír Cullen McGrath nedávno zanechal úspešný život v Anglicku, pretože sa zaplietol do dostihového škandálu, ktorý ho takmer zruinoval, a v Nashville hľadá nový začiatok. Dúfa, že si tam kúpi pozemok a začne farmárčiť. Od dostihov sa však chce držať čo najďalej. Začať odznova však nie je také ľahké, ako si myslel. Najmä potom, čo mu otec Maggie Lindenovej dá ponuku, ktorú by nemal prijať, no zároveň nedokáže odmietnuť.

Maggie si je istá, že jej kobyla Bourbon Belle má na to, aby zvíťazila v prvom ročníku dostihov Peyton Stakes, ktoré ponúkajú najväčšiu odmenu, akú kedy v Amerike vyplatili. Aby mala šancu dokázať to – a zároveň aby zachránil farmu Linden Downs pred dražbou – Maggin starnúci otec urobí výmenný obchod. Dohoda však zahŕňa malý, nepríjemný detail: Maggie sa musí vydať za muža, ktorého vôbec nepozná. Muža, akého by si sama nikdy nevybrala.

O autorke: Tamera Alexanderová je úspešnou autorkou románov s majstrovsky vykreslenými postavami a dejom, ktorý vás donúti zamyslieť sa. Tamera získala viacero literárnych ocenení, vrátane Christy Award, RITA a Library Journal Award. S manželom sa nedávno vrátila k svojím južanským koreňom a momentálne žije v Nashville.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279469
Názov
Získaj si jej priazeň
Podnázov
Veľkostatok Belle Meade 2
EAN/ISBN
9788089822089
Forma
Brožovaná
Autor
Tamera Alexanderová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
416
Rozmer
135×250 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Získaj si jej priazeň zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.