Horieť, ale nevyhorieť

Jaro Křivohlavý

SVK Slovensky 2012

Kniha: Horieť, ale nevyhorieť - Jaro Křivohlavý
Katalógové číslo: 272212 viac »
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Horieť, ale nevyhorieť

Táto kniha je určená všetkým, ktorým horí srdce, a zároveň radí, čo robiť, aby nevyhaslo. Jej autor, uznávaný český psychológ sa venuje syndrómu vyhorenia. Hľadá jeho príčiny a ponúka praktické rady, ako mu predchádzať. Ukazuje často jednoduché cesty, ako sa vyhýbať stresu v našom živote, ale aj čo robiť, ak sme už doň hlboko padli. Nechýba ani dotazník psychického vyhorenia. Rady sú obohatené skúsenosťami ľudí, ktorí touto cestou prešli. Publikácia je určená ľuďom, ktorí majú radi svoju prácu – najmä tým, ktorí v nej prichádzajú do osobného styku s druhými ľuďmi. Zameriava sa na najviac ohrozené profesie – učiteľov, lekárov, zdravotné sestry, sociálnych pracovníkov, psychológov či duchovných. Keďže poukazuje na to, aké pracovné podmienky prispievajú k prevencii vyhorenia, určená je tiež pre zamestnancov a zamestnávateľov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
272212
Názov
Horieť, ale nevyhorieť
EAN/ISBN
9788081350030
Forma
Brožovaná
Autor
Jaro Křivohlavý
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
216
Rozmer
115×190
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Horieť, ale nevyhorieť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.