Zapomenuté výpravy

Milan Švihálek

CZE Česky JOTA2016/10

Kniha: Zapomenuté výpravy - Milan Švihálek
Katalógové číslo: 271086 viac »
Ušetríte až 6,60 € z bežnej ceny 32,89
A navyše získate 26 vernostných bodov
26,29
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Zapomenuté výpravy

"Velká kniha o českém cestovatelském srdci. Šedesát příběhů o lidech, kteří v posledních dvou stoletích pomáhali přes veškerou nepřízeň, lhostejnost a nepochopení doby otevírat našemu národu okno do světa. Čtenář může v knize nalézt odpověď na základní otázku, na kterou si museli odpovídat lidé uzavření v zemi bez možnosti svobodně cestovat, popřípadě putovat světem bez potřebných financí. Kde se vzalo jejich odhodlání, čím byli motivováni a proč jejich touha po širém světě dokázala překonat všechny překážky? Kniha Zapomenuté výpravy je o odvaze nevzdat se a prošlapávat cestu, byť je to jakkoliv obtížné. Rozšířené a aktualizované vydání obsahuje jedinečné dobové fotografie, doprovodné materiály a ilustrace. Výjimečná publikace o prakticky neznámých českých cestovatelích a dobrodruzích. Třicet nových a třicet původních příběhů většinou neznámých lidí, kteří dokázali mimořádné, mnohdy světově ojedinělé kousky, aby pak byli zapomenuti. "
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
271086
Názov
Zapomenuté výpravy
EAN/ISBN
9788074629266
Forma
Viazaná
Autor
Milan Švihálek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/10
Rozmer
160×230 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zapomenuté výpravy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.