František: Meno Boha je Milosrdenstvo

Rozhovor s Andreom Torniellim

Andrea Tornielli

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2016/01

Kniha: František: Meno Boha je Milosrdenstvo - Rozhovor s Andreom Torniellim - Andrea Tornielli
Katalógové číslo: 264148 viac »
Kolekcia titulov: Pápež František

Pápež František

Pápež František - kolekcia kníh - obraz skromného kňaza, nadšeného učiteľa a bystrého a obratného kardinála Bergoglia. 2… Zistiť viac...
7,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: František: Meno Boha je Milosrdenstvo

Rozhovor s Andreom Torniellim

"Milosrdenstvo je prvá vlastnosť Boha. Jeho meno je Milosrdenstvo. Neexistuje situácia, z ktorej sa nedostaneme; nie sme odsúdení, aby sme zahynuli v pohy-blivých vodách."

Jednoduchým a priamym jazykom pozýva pápež František každého muža a každú ženu na zemi na prostý, dôverný, osobný dialóg. Hovorí o milosrdenstve, ktoré má v jeho magistériu i svedectve ústredný význam. Každá stránka knihy vyjadruje vrúcnu túžbu priblížiť sa k všetkým dušiam v cirkvi i mimo nej, ktoré hľadajú zmysel života, cestu pokoja a zmierenia, liek na svoje fyzické i duchovné zranenia. Predovšetkým sa chce priblížiť k všetkým nepokojným a uboleným, ktorí túžia byť prijatí, nie odmietnutí: k chudobným a vylúčeným, k väzňom a prostitútkam, ale aj k zmäteným a tým, čo sa vzdialili od viery, k homosexuálom i k rozvedeným.

V úprimnom dialógu s vatikanistom Andreom Torniellim sa František nevyhýba ani vzťahom medzi milosrdenstvom, spravodlivosťou a skazenosťou.Kresťanom, ktorí sa pripočítavajú k zástupu „spravodlivých“, pripomína: „Aj pápež je človek, ktorý potrebuje Božie milosrdenstvo.“

Kniha Meno Boha je milosrdenstvo vychádza naraz v 86 krajinách.

Súčasťou slovenského vydania je aj Misericordiae vultus, bula, ktorou sa vyhlasuje mimoriadny Svätý rok milosrdenstva, v publikácii je použitá s láskavým dovolením Konferencie biskupov Slovenska.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
264148
Názov
František: Meno Boha je Milosrdenstvo
Podnázov
Rozhovor s Andreom Torniellim
EAN/ISBN
9788081425592
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Andrea Tornielli
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/01
Edícia
Fortuna Factum
Rozsah
128
Rozmer
125×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
František: Meno Boha je Milosrdenstvo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.