Cesta k branám Damašku Východní Afrikou

Ondřej Havelka

CZE Česky 2016/01

Kniha: Cesta k branám Damašku Východní Afrikou - Ondřej Havelka
Katalógové číslo: 264126 viac »
8,85

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Cesta k branám Damašku Východní Afrikou

Unikátní dobrodružná cesta stopem a pěšky napříč Afrikou Kniha přináší strhující příběh mladého páru, který stopem a pěšky procestoval celou Afriku během unikátní cesty trvající dva roky. Živý popis krajního dobrodružství střídají pasáže zamyšlené, kdy autor hledá hlubší pochopení prožívaných událostí na hranici evropského chápání a leckdy i za ní. Filozofické a teologické úvahy směřující k uchopení smyslu jsou odlehčovány vtipnými vsuvkami a poutavým faktografickým popisem, zaměřeným zejména na výjimečná domorodá etnika, mezi nimiž mladý pár prožil mnoho času, ale i na historii, současnost a výhled jednotlivých afrických regionů. Dobrodružná rovina cestopisného románu je okořeněna popisem profesionálního potápění na nejlepších podvodních lokalitách celé Afriky. Čtivý příběh vede k objevení Cesty k branám Damašku, podobné té, kterou před dvěma tisíci lety uskutečnil židovský učenec Šavel z Tarsu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
264126
Názov
Cesta k branám Damašku Východní Afrikou
EAN/ISBN
9788090632509
Forma
Viazaná
Autor
Ondřej Havelka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/01
Rozsah
400
Rozmer
218×218
Hmotnosť
1,38
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
60%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cesta k branám Damašku Východní Afrikou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.