Jack the Ripper Jack Rozparovač

Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé + CD mp3

Anglictina.com

CZE Česky Albatros Media a.s.2016/01

Kniha: Jack the Ripper Jack Rozparovač - Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé + CD mp3 - Anglictina.com
Katalógové číslo: 263753 viac »
9,27

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jack the Ripper Jack Rozparovač

Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé + CD mp3

O Jacku Rozparovači slyšel asi každý. Spousta lidí se snažila a doposud snaží rozluštit záhadu, kdo stál za vraždami prostitutek v londýnském Whitechapelu na sklonku 19. století. I když se čas od času objeví zpráva, že byl pachatel zaručeně identifikován, vždy se najdou nějaká ale, která věrohodnost zprávy zpochybní. Zjistit pravého vraha bude postupem času stále těžší. Pokud si chcete zahrát na detektiva a podle předestřených indicií zkusit přijít na to, kdo mohl být onen záhadný zločinec, držíte v ruce správnou knihu. Dozvíte se z ní všechny možné hypotézy. Správnou odpověď na to, kdo byl Jack Rozparovač, si však už musíte zformulovat sami. Nebude to jednoduché, protože všechny informace jsou v angličtině. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou angličtinou tak, aby vyhovovala potřebám čtenáře v anglickém jazyce byť jen mírně pokročilého. Navíc na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad. Kromě textu samého jsou v knize okomentovány zajímavé jazykové jevy a na konci publikace naleznete přehled základní anglické gramatiky. Text si také můžete poslechnout na přiloženém CD. Pokud tedy nevyluštíte záhadu Jacka Rozparovače, naleznete alespoň klíč k lepšímu porozumění anglického jazyka. A to vůbec není málo.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
263753
Názov
Jack the Ripper Jack Rozparovač
Podnázov
Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé + CD mp3
EAN/ISBN
9788026608776
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Anglictina.com
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/01
Rozsah
104
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
0,23
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jack the Ripper Jack Rozparovač zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.