Krkavčí súd

Václav Neuer

SVK Slovensky Verbis2015/12

Kniha: Krkavčí súd - Václav Neuer
Katalógové číslo: 262466 viac »
Séria kníh: Inšpektor Ledecký
Inšpektor Ledecký
Titul je zaradený v tejto sérii
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Krkavčí súd

Václav Neuer je pseudonym bývalého dôstojníka kriminálnej polície, ktorý pôsobil dlhé roky pri objasňovaní závažných násilných trestných činov. Vo svojom debute „Krkavčí súd“ Vám ponúka dva pôvodné slovenské zločiny, ktoré sa stali každý na inom okraji spoločnosti. Prostredie Metropolnej mafie sa prelína s prostredím Metropolných bezdomovcov.

Oba prípady vyšetruje jeden tím pod velením inšpektora Ledeckého. Parta detektívov hľadá v špine veľkomesta páchateľov dvoch vrážd. Odpovede na otázky kto a prečo zabíjal sa rodia ťažko a sú výsledkom množstva času a úsilia. Odpovede, ktoré prekvapia? Dlhoročné skúsenosti autora sa prejavujú v profesionálnej prezentácii policajnej práce rôznych policajných pracovísk, ale aj v znalosti prostredia zločinu a Metropolnej galérky. Okrem pracovného života dáva autor nahliadnuť aj do súkromia kriminalistov a snaží sa ukázať, ako sa obe hlavné zložky ich života ovplyvňujú.

Kniha „Krkavčí súd“ je prostý príbeh o zločine, ľuďoch okolo neho a našej dnešnej spoločnosti. Kniha nehľadá odpovede, ukazuje len prastarú hru na zločincov a žandárov možno v novšom šate. Podobnosť Metropoly s niektorým zo Slovenských miest je isto celkom náhodná.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
262466
Názov
Krkavčí súd
EAN/ISBN
9788097057985
Forma
Viazaná
Autor
Václav Neuer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/12
Rozsah
380
Rozmer
150×210
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Krkavčí súd zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.