Prezidentov kocúr

Guram Odišarija

SVK Slovensky SLOVART2015/11

Kniha: Prezidentov kocúr - Guram Odišarija
Katalógové číslo: 259027 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prezidentov kocúr

Guram Odišaria je abcházsky básnik, prozaik, dramatik, novinár a konfliktológ. V románe Prezidentov kocúr spomína na rodné exotické prímorské mesto Suchumi a jeho ešte exotickejších obyvateľov, na more, čo pení ako pohár šampanského. Ústrednou postavou autorových spomienok (a spomienok mnohých iných ľudí) je Michail Temurovič Bgažba, ktorý sa už počas života stal legendou a súčasťou mestského folklóru - netypický stranícky funkcionár, pôvodne vedec genetik, ktorý rád žil a šíril radosť a klamstvu dal hlboký etický rozmer. Tento človek sa odrazu ocitol uprostred vojnového besnenia. Na pohrebe Michaila Temuroviča sa zúčastnila aj jeho priateľka Zinaida Nikolajevna a v rukách niesla ryšavého kocúra, vnuka prezidentovho kocúra, ktorého Michail Temurovič našiel v kríkoch a dal jej ho so slovami, že je liečivý a že mu ho osobne daroval americký prezident.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
259027
Názov
Prezidentov kocúr
EAN/ISBN
9788055613352
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Guram Odišarija
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
240
Rozmer
130×210 mm
Hmotnosť
0,10
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prezidentov kocúr zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.