Anjel v pekle, diabol v nebi

Marta Fartelová

SVK Slovensky MOTÝĽ2015/10

Kniha: Anjel v pekle, diabol v nebi - Marta Fartelová
Katalógové číslo: 256780 viac »
4,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Anjel v pekle, diabol v nebi

Prípravy na svadbu vrcholia a všetko sa zdá byť dokonalé. Iveta a Richard sú zamilovaní, pekní a perspektívni mladí ľudia, ktorí si chcú sľúbiť lásku a vernosť v dobrom i zlom, v zdraví i chorobe, v bohatstve i chudobe. Posledným detailom, ktorý má umocniť dokonalosť tejto jedinečnej chvíle, má byť návrat Ivetinho strateného brata, ktorého nevidela viac ako pätnásť rokov.

Alanov odchod z domova tesne po dosiahnutí dospelosti je zahalený rúškom tajomstva a ani Richardovo naliehanie nedokáže prelomiť Ivetino tvrdohlavé mlčanie. To však len znásobí jeho zvedavosť a chuť dozvedieť sa, prečo osemnásťročný chlapec opustil rodinu, priateľov, rodné mesto a nechal za sebou všetky väzby a nesplnené sny, prečo o ňom rodina nerozpráva, prečo je jeho meno tabu a prečo ho jeho milovaná sestra nevidela pätnásť rokov.

V momente Alanovho príchodu ešte nikto netuší, ako jeho návrat zmení osudy celej rodiny, aké vášne a emócie rozdúcha. Jeho prítomnosť je požehnaním i prekliatím zároveň a hranica medzi šťastím a nešťastím je veľmi krehká.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
256780
Názov
Anjel v pekle, diabol v nebi
EAN/ISBN
9788081640667
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Marta Fartelová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Rozsah
240
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Anjel v pekle, diabol v nebi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.