V objatí svetla

Betty Eadieová

SVK Slovensky IKAR2015/12

Kniha: V objatí svetla - Betty Eadieová
Katalógové číslo: 248507 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: V objatí svetla

V roku 1973 podstúpila tridsaťjedenročná Betty Eadieová ťažkú operáciu, ale na druhý deň zomrela...Predtým než sa ju lekárom podarilo oživiť, okúsila to, čomu sa hovorí zážitok na prahu smrti. Trvalo dlhé roky, kým sa odvážila svoje faktograficky presné spomienky zvečniť do knižnej podoby a ponúknuť tak svetu jeden z najpresvedčivejších dôkazov o existencii života po smrti. Jej podmanivé, inšpirujúce, nesmierne upokojujúce a sugestívne rozprávanie nám umožňuje nazrieť do sveta pokoja a bezpodmienečnej lásky, ktorý nás všetkých očakáva. Dojímavý príbeh milujúcej manželky a matky si prečítali milióny čitateľov na celom svete a dodnes fascinuje nádherným posolstvom, ktoré zmenilo a naplnilo nádejou mnohé životy. Z anglického originálu Embraced By The Light (Bantam Books, New York 1994) preložil Štefan Kočiš.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248507
Názov
V objatí svetla
EAN/ISBN
9788055145280
Forma
Paperback
Autor
Betty Eadieová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/12
Rozsah
208
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,20
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
V objatí svetla zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.