Túto noc nezaspím

Jaroslava Kuchtová

SVK Slovensky MOTÝĽ2015/05

Kniha: Túto noc nezaspím - 2. vydanie - Jaroslava Kuchtová
Katalógové číslo: 248488 viac »
2,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Túto noc nezaspím

Život nás tínedžerov by bol oveľa jednoduchší, keby... Keby sme sa nemuseli učiť do školy a keby nám rodičia neliezli občas na nervy. Keby už konečne prestali rozhodovať za nás! Keby nás začali brať ako dospelých a netvárili sa, že sú vždy najmúdrejší, najskúsenejší a najkompetentnejší. Keby už, aspoň na chvíľu, prestali prikazovať, zakazovať a pretvárať nás na „svoj obraz“. Keby... Keby nebolo toľko keby, študentský život by bol krásny. Veď máme osemnásť a svet je pre nás gombička!

Zuzana si to však nemyslí. Momentálne prežíva najhoršie obdobie svojho života. Akýmsi nedopatrením sa ocitla na gymnáziu, kde si hneď na začiatku roka znepriatelila väčšinu triedy a profesorov. Keby len to. Chcú jej vziať jediné, čo ju ešte drží nad vodou: milovaného koňa. Zmätená a nešťastná robí chybu za chybou. Dostáva sa medzi najhorších žiakov triedy a naivne sa zaľúbi do dospelého muža, ktorý jej berie spánok a pre ktorého je schopná spraviť čokoľvek...

Príbeh plný emócií, nečakaných prekvapení, ale aj pravého študentského humoru nás unáša štvorročnou etapou života dievčaťa zaľúbeného do svojho idolu, milujúceho kone, tanec a prírodu. Dievčaťa, ktoré hľadá samo seba a pevnú pôdu pod nohami.  

Vraj dievčatá nečítajú romány zo stredoškolského prostredia, lebo sú „od veci“. Tak tomu ja, mladé dámy, neverím! Prečo? Lebo vaše prostredie dôverne poznám. Presvedčte sa samy. Autorka www.jaroslavakuchtova.sk

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248488
Názov
Túto noc nezaspím
EAN/ISBN
9788081640551
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
2. vydanie
Autor
Jaroslava Kuchtová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/05
Rozsah
264
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Túto noc nezaspím zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.