Sila pozitívneho myslenia

Kniha: Sila pozitívneho myslenia - Norman Vincent Peale
Katalógové číslo: 247561 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sila pozitívneho myslenia

Tajomstvo úspešného života je v tom, že sa zbavíte starých myšlienok a nahradíte ich novými, vitálnymi myšlienkami plnými viery. Na zmenu myslenia je však potrebné dosiahnuť pokoj v duši, pretože len ten nás otvára prijímaniu Vyššej sily. Autor odhaľuje modernému človeku, ktorý hľadá svoje miesto v súčasnom svete, tajomstvá fungovania ľudskej mysle. Vychádza z vlastnej skúsenosti a skutočných životných príbehov. Uvádza veľké množstvo duchovných techník, ktoré vedú k šťastiu, láske, dobrým partnerským vzťahom, pracovným úspechom a blahobytu.

Táto kniha pomohla uzdraviť myseľ a telo desaťtisícom ľudí. S tromi miliónmi výtlačkov na celom svete, patrí Pealova kniha k najpredávanejším titulom na knižnom trhu.

Aj keď ju autor napísal pred viac ako polstoročím, Sila pozitívneho myslenia nesie trvalé posolstvo aj pre generácie čitateľov, ktorí žijú na začiatku nového milénia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
247561
Názov
Sila pozitívneho myslenia
EAN/ISBN
9788085662825
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Norman Vincent Peale
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/05
Rozsah
192
Rozmer
136×202×20 mm
Hmotnosť
0,24
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sila pozitívneho myslenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.