Kriminální příběhy ze staré Šumavy

Kniha: Kriminální příběhy ze staré Šumavy - Vladimír Šindelář
Katalógové číslo: 245748 viac »
11,66

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kriminální příběhy ze staré Šumavy

Snad každý člověk si pod pojmem Šumava představí něco jiného. Někdo si vybaví zelené kopce šumavských lesů, jiný zase třeba pěknou zimní dovolenou na lyžích. Ale život na Šumavě v minulosti nebyl snadný. Podmínky zde byly drsné a stejně drsní byli i někteří místní lidé, kteří občas nebrali ohledy na cizí majetek nebo život. Jak prosté tu bylo živobytí, tak prostý byl i zdejší zločin. Rána ostrým nožem vyřešila spor dvou mladíků o dívku, máchnutí těžkou sekerou umožnilo pachateli loupežné vraždy přivlastnit si majetek oběti a děcko utopené v řece mělo zachránit nedobré rodinné vztahy rodičů. Tyto případy se udály už před dávnými lety, většinou v 18. a 19. století, ale čas nedokázal ani přes nános prachu zakrýt mnohou tragédii lidského osudu. Všechny zde popsané příběhy starých šumavských zločinů jsou skutečné a udály se tak, jak je autor objevil v jihočeských archivech. Nebylo třeba na nich nic měnit. Napsal je sám život.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
245748
Názov
Kriminální příběhy ze staré Šumavy
EAN/ISBN
9788074331114
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Vladimír Šindelář
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/04
Rozsah
208
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kriminální příběhy ze staré Šumavy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.