Vodopád

Atlantída 2: Jediná slza môže zachrániť svet

Lauren Kateová

SVK Slovensky YOLi2015/06

Kniha: Vodopád - Atlantída 2: Jediná slza môže zachrániť svet - Lauren Kateová
Katalógové číslo: 238516 viac »
Séria kníh: Atlantída
Atlantída
Titul je zaradený v tejto sérii
12,35

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vodopád

Atlantída 2: Jediná slza môže zachrániť svet

Eurekine slzy zaplavili zem a Atlantída ožíva aj so svojím krutým kráľom Atlasom. Len Eureka ho môže zastaviť, no najprv sa musí naučiť, ako proti nemu bojovať. Preto putuje oceánom v štíte hromového kameňa aj so svojou priateľkou Cat, s otcom, malými súrodencami a priateľom Anderom. Oslňujúci tajomný Nositeľ rodu, zaľúbený do Eureky, sľúbil, že jej pomôže nájsť Solóna, záhadného Nositeľa rodu, ktorý sa skrýva. Ten by jej mohol poradiť, ako poraziť Atlasa.

Keď sa konečne dostanú k Solónovi, uprostred skazy, ktorú spôsobili jej slzy, musí Eureka čeliť posmechu a narážkam atlantídskych čarodejníc, útokom nahnevaných zúfalých miestnych obyvateľov, no aj nečakaným odhaleniam o sebe. Vôbec netuší, ako má zachrániť svet, a oporu nemôže hľadať ani v Anderovej láske. Bojí sa jej, lebo vie, že city u Nositeľov rodu spôsobujú rýchle starnutie a stratu síl. Pritom sa nevzdáva nádeje, že ak porazí Atlasa, podarí sa jej zachrániť svojho drahého priateľa Brooksa, ktorého telo posadol sám Atlas. Eureka vďaka prekvapujúcemu odhaleniu, ktoré jej prinesie odraz v čarovnom jazere atlantídskych čarodejníc, dospeje k rozhodnutiu – ak bude dosť silná, môže toto poznanie využiť, aby porazila Atlasa a zabránila mu ovládnuť svet. No musí sa vzdať všetkého...

Z anglického originálu Waterfall (Delacorte Press, an imprint of Random House Children’s Books, a division of Random House LLC., a Penguin Random House Company, New York 2014) preložila Oľga Kralovičová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
238516
Názov
Vodopád
Podnázov
Atlantída 2: Jediná slza môže zachrániť svet
EAN/ISBN
9788055143002
Forma
Viazaná
Autor
Lauren Kateová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/06
Rozsah
336
Rozmer
145×227 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vodopád zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.