Posledný exorcista Satan vo Vatikáne

Gabriele Amorth

SVK Slovensky Don Bosco2012

Kniha: Posledný exorcista Satan vo Vatikáne - Gabriele Amorth
Katalógové číslo: 236333 viac »
7,25

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Posledný exorcista Satan vo Vatikáne

„BUĎTE TRIEZVI A BDEJTE! VÁŠ PROTIVNÍK, DIABOL, OBCHÁDZA AKO REVÚCI LEV A HĽADÁ, KOHO BY ZOŽRAL.” (1 PT 5, 8 – 9) Po viac ako 160 000 vykonaných exorcizmoch rozpráva najváženejší exorcista Katolíckej cirkvi o svojom dlhom zápase proti satanovi. Pri otvorenom rozhovore vychádzajú na povrch znepokojujúce podrobnosti: satan prebýva vo Vatikáne; mágia, špiritizmus a povery stoja za vraždou rehoľnej sestry; fenomén počtu posadnutých detí rastie; zápas proti zlu, ktorý sa začal pri vzniku sveta, bude trvať až do konca vekov a my sa nachádzame už pred poslednou bitkou. Páter Amorth v dlhom rozprávaní upozorňuje na hroznú skutočnosť: Cirkev už viac neverí v existenciu diabla, biskupi nemenujú nových exorcistov vo svojich diecézach a niet viac mladých kňazov, ktorí by boli ochotní naučiť sa náuku a prax oslobodenia duší. Posledný vatikánsky exorcista nemá nasledovníkov, ale pole zápasu proti temným silám nemôže zostať opustené.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
236333
Názov
Posledný exorcista Satan vo Vatikáne
EAN/ISBN
9788080741730
Forma
Brožovaná
Autor
Gabriele Amorth
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
244
Rozmer
115×185
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Posledný exorcista Satan vo Vatikáne zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.