Čas travičů - Králova komnata

Juliette Benzoni

CZE Česky BRÁNA2014

Kniha: Čas travičů - Králova komnata - Juliette Benzoni
Katalógové číslo: 230013 viac »
14,27

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čas travičů - Králova komnata

Několik měsíců po sňatku s panem de Saint-Forgeat Charlotta de Fontenac náhle zmizí poté, co potají vyslechla rozhovor královniných lékařů a dospěla k přesvědčení, že královna byla zavražděna. Hodinu poté, co své podezření oznámila králi, ji uzavřený kočár s ozbrojeným doprovodem odvezl neznámo kam. Jejího zmizení si u dvora nevšiml nikdo kromě královniny vrchní intendantky a Charlottiny přítelkyně paní de Montespan. Markýza zburcovala policejního ředitele Nicolase de La Reynie, který Charlottinu stopu zachytí. Když se mladá žena po několika měsících objeví ve Versailles na slavnostní inauguraci Zrcadlové galerie, je zjevně stravována záhadným duševním utrpením. Pronásleduje ji všemocný ministr, příbuzní se ji snaží připravit o majetek i o čest, je v nemilosti u krále… Přesto právě v králových komnatách se jí otevřou dveře do budoucnosti po boku milovaného Albana Delalanda – pokud se ovšem mladému policistovi nejprve podaří záhadnou proměnu rozluštit a ochránit Charlottu před hrozícím nebezpečím!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
230013
Názov
Čas travičů - Králova komnata
EAN/ISBN
9788072437078
Forma
Viazaná
Autor
Juliette Benzoni
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
416
Hmotnosť
0,52
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Čas travičů - Králova komnata zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.